Blogger Backgrounds

Sunday, February 27, 2011

bosan.....sambil ngap ngap...

Assalamualaikum...selamat pagi...saya gerobokku nak membuat senaman jari...
hehe...ayuh gogogo agogo...
sekarang saya di tempat service kereta...memang bosan nak menunggu 5 jam...apa yag nak buat??
yang saya tahu ngap ngap jajan smpai nak abes dah...
macam-macam ragam boleh tgk kat sini...ada yang dah berpuluh kali minum kopi kat ruang guests...tgk cawan kat situ pun dah makin kurang...ada yang terlentuk-lentuk kat sofa...ada jugak yang dah khatam suratkhabar berpuluh-puluh kali...
saya curi-curi dengar penjual kereta ni dari promote kereta dah borak pasal kahwin-kahwin...politik pun ada...saya hanya tersenyum aje dengar...
dia nak jual kereta ke atau nak sampaikan syarahan...whatever la...saya kat sini pun bosan jugak...tgk FB pun dah tak lalu...nak bergedik depan kamera malu pulak orang ramai kat sini...
kadang-kadang tgk ragam orang ni buat kita tersenyum sndiri...nmpak dah macam org mental dah saya ni...
ni baru berapa jam...kalau dah 5 jam macam mana agaknya rupe saya...hehehe...
tapi yang best kat sini line broadband laju...dah macam kereta ferrari tu...huhu...
lagu yag saya pasang kat blog ni pun berjalan lancar macam kereta yang baru ditukar minyak hitam...
nak message incek tot tot mesti dia busy lagi hari ini....kejab lagi lappy ni abes la bateri...macam mn nak online lagi...
perot dah mula bermain gendang...owh perotku sabar la kamu....

saya dah banyak merepek dah ni...dengan sepantas kilat saya mengakhiri senaman saya dengan~~~~~

Assalamualaikum...^_-

No comments:

Post a Comment