Blogger Backgrounds

Monday, December 20, 2010

this is me

assalamualaikum...
apa khabar korang...saya sihat alhamdulillah...
this is me ni lagu saya suke...tapi bukan sekadar lagu...
this is me!!!! satu kata-kata semangat kot untuk diri kita...hehe kot lagi...
siapa yang faham kita? kita atau orang di sekeliling kita..?
dlu ada orang cakap kawan kita adalah cermin kita...betul ke semua tu...saya rasa semua itu tak betul...tak semua orang faham kita seperti mana kita faham diri kita...kita juga adalah cermin buat diri kita...korang rasa orang lain faham masalah kita? tak kan...so mereka bukanlah orang yang faham apa yang kita rasa...apa yang jiwa kita tanggung..

mereka juga bukanlah orang yang tahu apa yang kita mahu...bukan orang yang tahu lubuk tasik hati kita...bukan okeyyyy!!! kadang-kadang kita mahu selesaikan masalah kita sendiri tanpa bantuan orang lain...kadang-kadang kita tak suka orang terlalu mengambil tahu hal peribadi kita...dan kadang-kadang kita mahu buat keputusan tanpa campur tangan gatai orang lain...dan kadang-kadang kita perlu masa untuk diri kita...

tak semua hal kita perlukan orang lain...diri kita boleh juga survive...boleh tak dalam hidup kita ini kita bagi ruang untuk jiwa kita bernafas...kalau jiwa ni boleh cakap dia akan berkata "aku dah macam bernafas dalam bau kentut tau...sesak" haha...tu contoh la....

macam tu jugak la situasi jiwa kita...mmang dalam hidup ini kita akan di pukul oleh masalah...tapi give me space...this is me...dont judge my life...biar la kita carry on life kita sendiri...betul ke tidak....

jum layan lirik lagu ini...jeng jeng...tik tok tik tok...moh kita
...>>>>>>>

I Always been the kind of girl that hid my face
So afraid to tell the world of what I've got to say
But I have this dream right inside of me
I'm gonna let it show, It's time
To let you know, it's about you know

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light, shine on me
Now I found, who I am
Theres no way to hold it in
No more hiding who I wanna be
This is me

Do you know what it's like to feel so in the dark
To dream about a life where you're the shining star
Even though it seems Like it's too far away
I have to believe in myself, it's the only way

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light shine on me!
Now I found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I wanna be
This is me!

You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you
I've got to find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I've got to find you

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light shine on me
Now I found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I wanna be
This is me!

You're the missing piece I need
The song inside of me
You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
Now I found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I wanna be
This is me!

No comments:

Post a Comment